Дари по ведомост

Това е лесен начин да дарявате всеки месец малка сума за избранo от Вас мероприятие (проект, кауза или събитие) директно от заплатата си към Общността.com.

Към Вашето дарение се добавят средствата, дарени от Вашите колеги и от останалите участници в програмата - така с малко пари(напримeр 1 лев) може да се постигне наистина много !

Стъпка 1. Потърсете подкрепа на фирмата

Помолете своя работодател да разреши за Вас и Вашите колеги възможността да дарявате директно от вашите заплати. Така фирмата ще удържа всеки месец дарението Ви и ще поеме банковия превод общо за всички участници.

Стъпка 2. Изберете си кауза

Изборът е Ваш – ние го подкрепяме със списък от организации или фондове, но може да добавите получател. Най-доброто на Общността е, че може да изберете не една – което често е много трудно, а няколко каузи; да разпределите дарението си и да промените избора си през следващата година!

Разгледайте каузите в Общността.

Стъпка 3. Договаряне с Общността

Вие подписвате договор и избирате каузата за месечното си дарение, като упълномощавате работодателя си да приспада сумата автоматично. ФОНДА се задължава да спазва волята Ви, да отчете парите и да Ви помага да ползвате данъчно облекчение за дарение.

Стъпка 4. Даряване

През следващите 12 месеца често забравяте, че заплатата ви е с 10 (20, 50, 100 ..) лева по-малко. Но Вашите подкрепени проекти, каузи и събития ще трупат сметки в Общността на ФОНДА. Всеки месец може да спрете даряването, като информирате счетоводството. Ако сте доволни, даряването може да продължи нови 12 месеца.

Стъпка 5. Информиране

Общността ще ви изпрати бюлетин с информация за разпределени средства, ефект за получателите и нови каузи три пъти през годината.

Ако следите facebook страницата ни, ще научавате новини и по-често.

Запознайте се с правото си на данъчни облекчения.

Искате да се включите? Свържете се с нас!